چرا بیمارستان­ها به دربهای اتوماتیک و آنتی باکتریال احتیاج دارند؟ 

()

اگر مطالعه‌ی این بخش را انتخاب کرده‌اید احتمالا با شرایط یک بیمارستان آشنا هستید یا این موضوع برایتان اهمیت ویژه‌ای یافته است.

 

به نظر می‌رسد، مفیدترین محل برای نصب دربهای اتوماتیک، بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی باشند. اما چرا بیمارستان‌ها به دربهای اتوماتیک احتیاج دارند؟

اگر ساعاتی را در بیمارستان بگذرانید، حتما متوجه تفاوت شرایط آن با سایر مکانها می‌شوید. بوی مواد ضدعفونی کننده به مشام می‌رسد، اتاقهای ایزوله، سرعت بالا برای عملکرد به موقع، مراجعین زیاد برای دریافت خدمات پزشکی که همگی نیاز به کنترل تردد و کنترل محیط دارند.

با این شرایط اگر بیمارستان را محیطی با دربهای معمولی تصور کنیم، خطرات بسیاری را برای بیماران، کارکنان و مراجعان متصور خواهیم شد. احتمال انتقال عفونت از بخشی به بخش دیگر به واسطه‌ی عدم ایزولاسیون اتاقهای جراحی، انتقال سریع میکروبها بین افراد به دلیل لمس دستگیره درهای غیراتوماتیک، کندی حرکت برای ارایه‌ی خدمات بهداشتی، برخورد افراد هنگام تردد، ایجاد خطر برای بیماران به دلیل ازدحام هنگام رفت و آمد، مصرف بالای انرژی برای کنترل دمای محیط، عدم توانایی در کنترل پرتوهای ایکس و آسیب دیدن پرسنل این بخش، غیرممکن شدن مراقبت از برخی بیماران بستری در بخش روانی و … همه مسایلی است که وجود دربهای اتوماتیک ویژه را برای  بیمارستان‌ها حیاتی می‌نماید.

 

دربها علاوه بر جداسازی فضاها از یکدیگر  و ایجاد فضای خصوصی برای بیماران، نقش محافظت کننده و ایمنی فضاها را نیز به عهده دارند. به طور کلی دربهای بیمارستانی می‌بایست اثر مثبتی در افزایش سرعت ارایه‌ی خدمات داشته باشند؛ حمل و نقل بیمار و دستگاه‌ها را تسهیل نمایند و به حفظ بهداشت فضاها به صورت جداگانه کمک کنند. بر این اساس، می‌بایست، دربها با توجه به محل نصب، طوری طراحی شوند که برای باز و بسته نمودن دربها، کمترین نیاز به استفاده از دست وجود داشته باشد؛ سبک و کم وزن باشند؛ پاسخگوی تردد بالا باشند تا مانع رفت و آمد عابران از هر دو سو نگردند؛ امکان عایق بندی و هوابندی را برای محیطهای ایزوله ایجاد کنند و تردد سریع کارکنان بیمارستان در مواقع اضطراری را بین سالنها و اتاقها تسهیل نمایند. در مورد اتاقهای خاص، امکان حفظ شرایط داخلی فضا (دما، فشار، پاکیزگی، تهویه) را فراهم آورند و از خروج پرتوهای آسیب زننده‌ی داخل اتاق به بیرون جلوگیری نمایند.

قابلیت ضدعفونی نمودن دربها به دفعات بالا، جزو شرایط لاینفک یک درب بیمارستانی است. سطوح دربهای بیمارستانی می‌بایست طوری طراحی گردد که امکان رشد و تکثیر میکروبها را روی آنها به حداقل برساند. بدون شکاف و بدون محلهایی برای تجمع غبار و میکروب.

امروزه، دربهای اتوماتیک بیمارستانی در برابر رطوبت و فرآورده‌های اسیدی غیر قابل نفوذ هستند. همانطور که می‌دانیم، عفونتهای بخش جراحی از شایع‌ترین عفونتهای مرتبط با مراقبتهای بهداشتی است. از آنجا که آسیب دیدگی و خوردگی دربها، محل مناسبی برای رشد میکروبها فراهم می‌کند، بنابراین دربها نمی‌بایست با شستشو و ضدعفونی کردن مداوم دچار سایش و آسیب دیدگی گردند. بعد از تمام این نکات، طراحی زیبایی شناسانه و متناسب با معماری را نیز در نظر بگیرید.

تمام این موارد نشان می دهد که طراحی و ساخت این دربها، نیازمند تخصص و تکنولوژی است. «گروه صنعتی آکام» به عنوان یکی از تامین کنندگان مطرح دربهای اتوماتیک در ایران، با بیش از ۲۰ سال تجربه در این زمینه پیشنهادات خاصی را برای شما در سبد دارد.

انواع دربهای اتوماتیک بیمارستانی «گروه صنعتی آکام»:

  • دربهای اتوماتیک شیشه‌ای برای ورودی‌های اصلی
  • دربهای اتوماتیک اتاقهای جراحی
  • دربهای اتوماتیک هرماتیک (آنتی باکتریال)
  • دربهای اتوماتیک سربی
  • پنلهای دو یا سه جداره

دربهای اتوماتیک شیشه‌ای برای ورودی‌های اصلی:

این دربها، مشابه دربهای شیشه‌ای اتوماتیک برای سایر ساختمان‌ها هستند که برای مطالعه در مورد آنها می‌توانید به مقاله‌های مشابه درج شده در همین وب سایت مراجعه نمایید.

دربهای اتوماتیک اتاقهای جراحی:

از نظر ساختاری مشابه دربهای شیشه‌ای اتوماتیک هستند. اما افزودن امکان هوابندی فضا به این دربها، آنها را برای استفاده در فضاهایی همچون اتاقهای جراحی مناسب نموده است.

دربهای اتوماتیک بیمارستانی هرماتیک (آنتی باکتریال):

به‌کارگیری این دربها، با درزگیرهای خاص خود، برای فضاهایی که نیاز به بهداشت بالا و کنترل هوای ورودی و خروجی دارند ضروری است. عایق بندی‌های حرفه‌ای این دربها، با تسهیل پاکسازی هوا، از انتقال آلودگی‌های محیط به بیمار و بالعکس ممانعت به عمل می‌آورد.

آخرین و پیشرفته‌ترین طراحی  مهندسی آلمان در حوزه‌ی دربهای اتوماتیک بیمارستانی هرماتیک، انواع نشانهای استانداردهای بروز اروپایی را بر سینه دارد. واحد کنترل این دربها، دارای ماندگارترین میزان ایمنی و کمترین میزان مصرف انرژی است.

«گروه صنعتی آکام»، استانداردهای مختلفی را برای اطمینان بخشی به کار با دربهای اتوماتیک بیمارستانی، اخذ نموده است. این استانداردها، شامل توانایی نفوذپذیری هوا در سطح درب و در طول مفصل بازشو، عایق بندی صوتی و تست کاربری درب در شرایط مختلف می‌باشد.

علاوه بر آن پنلهای چندلایه‌ی فشار بالا که سطح اصلی درب از آن تهیه می شود، دربهای اتوماتیک بیمارستانی را ضدضربه، ضد خراش، ضد آب و ضد رطوبت نموده است. این پنلها سمی نبوده و در برابر حریق به خوبی مقاومت می‌کنند و در محیطهایی که نیاز به دودبند بودن این دربها دارید به راحتی می‌توانید به این ویژگی اطمینان نمایید.

دربهای اتوماتیک هرماتیک کشویی گزینه‌ی مناسبی برای استفاده در فضاهایی است که نیاز به جداسازی عفونت هوایی (فشار منفی) دارند. بر اساس تجربه‌ی تحقیقاتی، چرخش دربهای غیرکشویی، در هوای اطراف اتاق تلاطم ایجاد کرده و امکان آلوده نمودن محیط را افزایش می‌دهد. بنابراین توصیه‌ی ما استفاده از دربهای اتوماتیک هرماتیک کشویی برای این فضاهای خاص است.

 

 

 

دربهای اتوماتیک بیمارستانی سربی:

پنلهای با روکش سربی، برای بیمارستان، آزمایشگاه و سایر محیطهای بهداشتی که به بهداشت و محافظت در برابر اشعه نیاز دارند، انتخابی ایده‌آل است. این پنلها در ضخامت‌های متفاوت با توجه به موضوع سفارش تولید می‌شوند. کل فریم دارای توانایی حفاظتی بالایی است و مانع از عبور پرتو ایکس می‌گردد. کیفیت دربهای اتوماتیک سربی «گروه صنعتی آکام»، حداکثر ایمنی را برای رادیولوژیست و پزشک تضمین می‌نماید.

پنلهای دو یا سه جداره:

این پنلها، تمام شیشه بوده و شفافیت و وضوح دید بالایی دارند. استفاده از این پنلها، احتمال انتقال آلودگی به اتاق را برای حفظ شرایط بهداشتی ایزوله برای بیمار، به حداقل می رساند.

این پنلها برای بخش مراقبتهای ویژه، جهت دید حداکثری از بیمار و دسترسی آسان به آن، اهمیت بالایی دارد؛ اما برای بخشهایی همچون آزمایشگاه نیز کاربرد دارند.

لازم به توضیح است، برای تمام دربهای اتوماتیک بیمارستانی «گروه صنعتی آکام»، باتری‌هایی به کار گرفته می‌شود که در صورت قطع شدن برق، سیستم بتواند حدود ۴۰۰ مرتبه باز و بسته شود. امکان ارتقا این تعداد به ۱۰۰۰ مرتبه نیز وجود دارد. در صورت قطع برق برای روزهای متوالی، می‌توان قفل در را با کلید سوییچ جایگزین نمود.

قفلهای الکترومکانیکی دربهای بیمارستانی هرماتیک «گروه صنعتی آکام»، ایمنی بسیار بالایی دارند.کلیدهای مکانیکی تعیین وضعیت دربهای اتوماتیک بیمارستانی این شرکت، در پنج حالت مختلف بر اساس نیاز شما قابلیت تنظیم دارند.

  • باز
  • نیمه باز
  • قفل
  • اتوماتیک
  • یک طرفه

دکمه‌های غیر لمسی تعبیه شده روی دربهای اتوماتیک بیمارستانی ما، نیاز به تماس را برای باز و بسته کردن درب حذف می‌کند. تکان دادن دست جلوی حسگر، درب را باز یا بسته می‌نماید. این امر برای حفظ بهداشت محیط و عدم انتقال آلودگی ها بسیار مهم است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟

برای امتیاز به مطلب روی ستاره ها بزنید

میانگین رضایت کاربران / ۵. تعداد رای ها

اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می دهید

اگر مطالب ما برای شما مفید بوده است ...

مطالب ما در اینستاگرام را هم دنبال کنید

از اینکه این مطلب نظر شما را جلب نکرده است، پوزش می‌طلبیم.

فرصت دهید مطلب را بهتر خواهیم کرد.

جهت ارتقا این مطلب پیشنهاد خود را در بخش نظرات ارسال کنید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شبکه های اجتماعی
akam
نکات مدیریتی
پر بازدیدترین مقالات
مقالات اخیر
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x